9F83A395-4D93-4C7A-92BB-981981925E76

Barnservis i bambu

Jag är ju lite extra svag för finfina barngrejer som ni säkert har listat ut. Den här barnservisen i bambu är just precis en sån grej som jag kärat ner mig extra i, finns i en rad olika mjuka färger i både skål, mugg, pipmugg och skedar. Typ det enda man behöver till barnen!

Önskar de fanns i stora tallrikar också, tänk så fint att kunna duka till både stora och små!

Jag älskar att rensa ur i köksskåpen och ta bort sådant vi inte använder, precis vad jag gjorde den här morgonen, ut med gamla barnservisar vi aldrig använder och in med nya härliga och superfina från Cink. Hellre få grejer som används!

Ni hittar produkterna hos bla Designtorget!

6
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.