Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

Barnservis i bambu

Barnservis i bambu

Jag är ju lite extra svag för finfina barngrejer som ni säkert har listat ut. Den här barnservisen i bambu är just precis en sån grej som jag kärat ner mig extra i, finns i en rad olika mjuka färger i både skål, mugg, pipmugg och skedar. Typ det enda man behöver till barnen!

Önskar de fanns i stora tallrikar också, tänk så fint att kunna duka till både stora och små!

Jag älskar att rensa ur i köksskåpen och ta bort sådant vi inte använder, precis vad jag gjorde den här morgonen, ut med gamla barnservisar vi aldrig använder och in med nya härliga och superfina från Cink. Hellre få grejer som används!

Ni hittar produkterna hos bla Designtorget!

6

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny