granitpicknick3

Sommarens härligaste picknick

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Granit

Underbara sommar, jag njuter till max varenda dag av det enkla och det lilla, som att springa ner på ängen nedanför vårt hus med en filt och lite gott, njuta av kvällssolen och titta ner över sjön. Det är just precis det jag älskar allra mest med sommaren, enkelheten i att skapa vardagslyx. Det krävs nån ost, kanske något bröd om man vill, frukt eller bär, något att dricka och en filt och någon kudde, sen har man skapat världens bästa mys. Allt smakar ju dessutom 100 gånger bättre på en filt på en äng full av blommor, eller hur?

Det jag gillar som mest med Granits produkter är just de enkla, vilket också gör dom väldigt användbara. De här papptallrikarna har jag laddat upp med en hel trave, perfekt till stranden, picknicken eller sommarfesten. Tillverkade i ett eko-material som är komposterbart, hur smart?

En bambukorg blir ett perfekt uppläggningsfat till några ostar och lite fikon! kökshanduken och filten (som egentligen är en handduk) kommer även dom från Granit. 

Fram med filtarna eller handdukarna, ta med något gott och äta ute i gräset när solen tittar fram. Det är juli nu och sommaren är till för att njutas av, varenda lilla dag!

6

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny