Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Kvällsrundan

Kvällsrundan

Nästan varje kväll innan jag går och lägger mig tar jag ett varv runt vår gård. Tittar till hästarna, stänger igen växthuset, vattnar, plockar och pillar. Jag älskar det!

Ikväll plockade jag första blomman från mina små blomsterängar jag planterat. I två långa odlingsbäddar stoppade jag nämligen ner massor med frön och knölar i våras i hopp om två små sommarängar fulla med alla mina favoritblommor. Nu börjar de ge utdelning och det är så häftigt att se hur allt kommer upp!

Jag har satt så mycket olika sorters vallmo att jag glömt vad hälften ens heter. Men många blir de och de är så spännande att se när dom slår ut, vilken dag som helst nu!

I kvällsrundan ingår ett obligatoriskt stopp vid vår gigantiska honungsros som klättrar över hela pergolan. Min absoluta favorit, doften slår allt!

Potatisen växer också så det knakar! Längtar efter små färskpotatisar med smör och flingsalt!

På min lilla blomsteräng håller pionvallmon på att slå ut.

Kvällens skatter, några blommor, hallon och en gurka att lägga på morgondagens frukostsmörgås. Är det inte lite väl tidigt med hallon? Minns att vi sa till Hollie förra året att Bianca skulle komma när hallonen kom i augusti!

Nu kryper jag ner i sängen, trött efter en hel dag i skärgården med sol och bad! Trevlig helg till er!

5

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny