Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Brygghäng och barnmat

Brygghäng och barnmat

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Alex & Phil

Efter frukosten idag packade vi stora strandväskan och gick ner till sjön hela familjen. Jag älskar att ha vattnet så nära på sommaren! I strandväskan hade vi frukt, kycklingwraps och massa smarrigt och till Bianca smoothies och mat från Alex & Phil.

Hur smidigt är det inte att både ha mellis och en lunch som klämmisar? Jag älskart och de gör liksom hela den här picknickgrejen så mycket enklare med Bianca, det känns som en tillräcklig utmaning att äta tillsammans med henne på en brygga just nu.

Bianca är ett litet yrväder just nu, sitter aldrig still, har knappt tid att äta och just de där med maten är lite knepigt. Hon är inte superintresserad och vill helst bara springa omkring och därför har de här klämmisarna varit en räddning för oss många dagar, då kan vi låta henne suga i sig en i farten. Pjuh! Det känns ju också väldigt bra i magen när man vet att de hon äter är bra för allt innehål i Alex & Phils produkter är ekologisk och det är med stolthet jag jobbar tillsammans med dom!

Den här stora loppan däremot, hon spanar efter fiskar och undrar om dom kanske vill äta lite ormbunkar till lunch? Att spendera tid tillsammans med henne på en brygga såhär och lyssna på alla hennes tankar, det är det bästa jag vet!

Vi tajmade in Biancas eftermiddagslur ganska bra och när hon somnat mätt och glad i vagnen kände Hollie och Johan på vattnet. Det börjar bli riktigt varmt i sjön här nu!

Såhär kan jag spendera varenda måndag, resten av sommaren!

Är ni sugna på att läsa mer om Alex & Phils supermat så klicka er in här vettja!

7

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny