Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Favoritstolen

Favoritstolen

Vet inte i hur många år jag suktat efter just den här stolen från Lovewarriors, så himla fin!! Den fick direkt plats i vårt sovrum men jag funderar på att ställe ner den i vardagsrummet där den kommer komma till större användning. 

Bianca verkar tycka den är toppen och satt som en kung där i stolen! 

Alltid med något i munnen! 

Från världens finaste stol till världens finaste vallmo jag hittade i trädgården idag, kolla bara färgen!!

Nu ska vi grilla och sen ska jag ta Hollie och hennes kompis ner till sjön på ett kvällsdop, sommaren hörrni, kanske det härligaste som finns!

Kram till er

10

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

14
Läs mer »
Stäng meny