Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Lilla du

Lilla du

Så somnar hon och allt är som bortblåst. Det krävs inte mycket för att en mamma ska ladda batterierna. Bianca har precis tagit sig ur en helt galen fas, hon har varit helt galen. Vill inte stå, vill bara gå, vill inte gå, åka vagn, inte åka vagn, sova, inte sova! Mitt tålamod är kasst det vet jag och jag brinner inombords under dessa stunder. 

Men så äntligen känner vi igen vår lilla Bianca igen, nöjd och glad, äter och sover när hon ska! Ibland vill jag bara att hon ska bli 4 men samtidigt skaver det enormt i mig att hon fyller 1 om en månad. Förmodligen känner varenda föräldrar igen sig i just det där! 

När hon somnar stannar tiden på något vis, trots att jag har 100 saker jag borde göra så vill jag inget annat än att ligga kvar och snusa i den här lilla nacken och mysa i den solblekta lilla frillan! Kärleken Hörrni, och föräldraskapet, det finaste och mest krävande som finns!

13

Detta inlägg har en kommentar

  1. Så fint skrivet! Och underbara bilder som alltid! Du är en stjärna!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny