D199D1E0-6B55-4393-9AA9-C367C24EDB5E

Sommarkök

När kvällsljuset lyser in genom vårt lilla fönster ovanför diskhon är det som allra vackrast där i inne. Köket får ett helt nytt ljus såhär på somrarna och det kräver liksom sol vid 8 tiden för att få de där lilla extra. Sommarkök helt enkelt!

Kvällens bukett blev nog den finaste hitils, nu blommar vallmon, Dhalior, luktärt och blåklint  i mina rabatter och den mörkt rödlila pionvallmon är nog favoriten! Jag har inte bara förälskat mig i alla mina blommor utan även denna vas. Som jag har letat efter den perfekta glasvasen på fot, lagom stor, lagom hög och alldeles perfekt. Ni hittar den hos Oscar & Clothilde här!

Kunde jag stoppa upp en bukett blommor så hade jag stoppat upp just precis denna!

Efter en alldeles underbar kväll med våra vänner, skratt, mat och ännu mera skratt följt av en hel dag på stranden tänker jag nu hoppa i säng, solbränd, glad och vääldigt trött! Imorgon åker vi och badar igen, underbara sommar!

14

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Hej Anna

    Går det att få bloggen ”som vanligt” alltså att inläggen kommer efter varandra. Orkar liksom inte läsa bloggen när man måste klicka och komma ihåg vilka inlägg man redan har läst.

  2. Håller med föregående talare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny