Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

På höften

På höften

Johan har fått ett nytt superduper bra objektiv och passade på att fånga mig och Bianca under vår lilla trädgårdsrunda. Den är braiga bärsjalen räddar mina armar och är perfekt dessa varma dagar. Den finns hos Beton för den som är sugen!

Idag började vi dagen med lite loppis, kom hem med ett 100 bitars Frost pussel. Jag är på jakt efter ett litet badrumsskåp att ha krämer i. Bättre lycka nästa gång!

Igår hade vi huset fullt av människor som plåtade, sminkade, stylade, plockade, flyttade och donade, snart är jag och barnen på ett omslag minsan.

Ikväll blir det asiatisk kväll med våra vänner, vi tänker sitta ute till midnatt, spela spel, äta papaya sallad och ha sådär himla trevligt.

Vad har ni för er?

10

Detta inlägg har en kommentar

  1. Umderbara bilder! Vad har johan införskaffat för objektiv, nyfiken? Du får till så magiska bilder! Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny