krukor1

Fina krukor

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Oscar & Clothilde

Att jag är upp över öronen förälskad i krukor från Bergs Potter vet ni ju redan och mina nya favoriter är de här små, perfekta till alla fikonsticklingar, pelargoner eller basilikan i köksfönstret.  Ska börja ha fler små växter hemma har jag bestämt, väldigt fint att ha dom stå lite i som en grupp såhär!

Tog en stickling för några veckor sen på mitt citronträd och jisses vad den tog sig direkt. Även mina fikonsticklingar har snart tagit över hela huset, antar att det är klimatet vi lever i just nu är precis vad dom gillar!

Oscar & Clothilde har massvis med krukor från Bergs Potter.  

Även mitt prickiga favoritporslin finns i deras webbshop för den som är sugen!

Hörrni, nu kommer jag somna raklång efter en dag med sol, bad, bad, bad, ridning, bad och korvstroganoff. Imorgon väntar ett superroligt möte på Rosendal!

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny