Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Mitt juli

Mitt juli
Processed with MOLDIV

 

Alltså juli!!! Vilken månad vi har haft, sommaren känns oändlig och bortsett från torka, höbrist, bränder och annat så kan jag inte låta bli att älska den här värmen. Jag hade kunnat ha det så här året om!

Vi har verkligen njutit och varit lediga i Juli, badat varenda dag, ätit goda middagar, druckit gott vin, badat lite till, ridit i skogen, haft picknick mest hela dagarna och framförallt så har jag spenderat så galet mycket tid tillsammans med min familj och våra vänner. Älskar livet sådär löjligt mycket måste jag erkänna.

Augusti då, min favoritmånad! Förra året längtade vi extra mycket efter den här månaden. Vi hade planerat snitt den 7 Augusti och det innebär att Bianca blir 1 år nästa vecka. Blandade känslor såklart men oj vilken liten härlig tjej hon är, fullt ös hela tiden, vill bada jämt och är till skillnad mot Hollie totalt orädd för allt. Alltid glad, och alltid påväg någonstans!

Augusti innebär att jag smyger igång lite jobb, några plåtningar bokat men annars tänker jag fortsätta semestra, bada, och vara uppe för länge om kvällarna!

 

6

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

6
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

6
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

6
Läs mer »
Stäng meny