Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Favoritplats

Favoritplats

I taket i köket sitter en gammal träkrok som förmodligen suttit där i en himla massa år, när jag sen fick den här fina gungan så satte jag i ren frustration upp den i kroken, mitt i köket mellan köksbord och köksö. Några månader senare hänger den fortfarande kvar och har blivit Biancas favoritplats!

Dom här bilderna tog jag igår kväll, det var och är så galet varmt ute så våra stora dubbeldörrar ut mot altanen där bakom står öppet i princip dygnet runt.

Där bakom i bambumöblerna från Tine k spenderar vi så mycket tid, vi äter i princip varenda mål där och om kvällarna spelar vi spel eller tittar på serier i den mysiga soffan. Funderar på hur vi ska klara oss utan den här platsen i vinter?

Ikväll blir en lugn kväll, just precis där ute. Jag har nyligen kommit på benen efter magsjukan som slog till inatt. Hua! Imorgon ser jag fram emot att vakna upp pigg och sugen på frukost!

kram till er

11

Detta inlägg har en kommentar

  1. Alltid så fina och inspirerande bilder ❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny