Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Fest i trädgården

Fest i trädgården

Inlägget publiceras i samarbete med Granit, innehåller addlinks

Igår dukade vi långbord under äppelträden och åt och skålade långt in på natten med våra vänner. Oj vad härligt det är att sitta ute under bar himmel hela kvällar såhär,  med dom man gillar allra mest! 

Fina glasburkarna kommer från Granit!

Lampslingor även dom från Granit

Jag hade så trevlig att jag glömde att fota helt och hållet, men tur att Niklas och Johan rattade kameran under kvällen!

Det bästa med sommaren och de här varma kvällarna och nätterna är att man aldrig behöver gå in, något vi är oerhört bortskämda med den här sommaren!

På Granit hittar ni allt man behöver till en lyckad trädgårdsfest! Klicka här för att komma till Granit!

19

Detta inlägg har en kommentar

  1. Åh vad fint ni har gjort!! Jag skulle vilja veta vad ni bjöd på för mat, det är alltid så svårt när man ska ha mat till så många. En grej till, var kommer tygservetterna ifrån?

    Kram Camilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

19
Läs mer »

Lite jul i vårt hus

Det dröjer lite mellan blogginläggen just nu och jag försöker landa i de nya rutinerna och livet som tvåbarnsmor : ) I söndags hade vi

19
Läs mer »
Stäng meny