Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Växthuset

Växthuset

Inlägget publiceras i samarbete med Babyshop

Hej från växthuset! Såhär års brukar vårt växthus vara riktigt frodigt men den extrema värmen har gjort att vi drabbats av både löss, larver och att vissa plantor i princip bränts upp. Men växer det gör det, och gurkor och tomater har vi så vi klarar oss på. Fikonen verkar också älska värmen!

Igår fick vi hem ett stooort paket med massa nyheter från Babyshop, bla fina plagg till barnen från Tiny Cottons senaste släpp, som jag älskar det! Så himla mycket fint. Kanske inte superhärligt att ha manchester kjol mitt i sommaren, men Hollie skulle prompt ha den idag, den kommer om inte annat användas flitigt i höst!

Även om jag absolut inte är det minsta sugen på höst så kan jag inte annat än älska alla höstplagg som kommit in hos Babyshop, några av mina favoritmärken MarMar, Bobo Choses, Tiny Cottons och The Animal Observatory har kommit med massa höstfint. In och kika vettja!

Snart är det dags att rusta upp Biancas garderob inför förskolestart med allt vad de innebär, bara tanken på att hon ska gå runt på förskolans gård med stövlar på sina små fötter…overkligt!

9

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny