Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Sovmornar och lediga fredagar

Sovmornar och lediga fredagar

Jag vaknade 10 imorse, min tur att få sovmorgon och normalt sover jag då bara till runt 8 så jag antar att jag behövde sömn. Det blir ju lätt på tok för lite av just det såhär under sommarledigheten, dagarna och kvällarna maxas och man somnar för sent och vaknar alldeles för tidigt. Bianca sover just nu sin eftermiddagslur uppe i vårt sovrum med en fläkt brummandes, det är så varmt idag!

Jag skulle egentligen ta ett kort på Bianca i sängen i sin nya fina romper men hon somnade på stört! Jag har nyligen inlett ett jätteroligt samarbete med Smallable som säljer de allra finaste barn & babyprodukterna från hela världen. Så himla glad över det här samarbetet!

Här ser ni 3 nya favoriter från just Smallable, den här fina rompern från Buho (som förövrigt har världens finaste barnkläder) , den fina valen från Bigstuffed, och det rosa/beiga linnekudden från Maison De Vacances!

Nu ska jag passa på att plocka ihop strandväskan och sen ska jag åka och köpa en hink kräftor till kvällens kräftfest! Trevlig helg fina ni!

7

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

7
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

7
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

7
Läs mer »
Stäng meny