AD4179A5-65E8-4FD2-A045-56F38147C8F5

Sovmornar och lediga fredagar

Jag vaknade 10 imorse, min tur att få sovmorgon och normalt sover jag då bara till runt 8 så jag antar att jag behövde sömn. Det blir ju lätt på tok för lite av just det såhär under sommarledigheten, dagarna och kvällarna maxas och man somnar för sent och vaknar alldeles för tidigt. Bianca sover just nu sin eftermiddagslur uppe i vårt sovrum med en fläkt brummandes, det är så varmt idag!

Jag skulle egentligen ta ett kort på Bianca i sängen i sin nya fina romper men hon somnade på stört! Jag har nyligen inlett ett jätteroligt samarbete med Smallable som säljer de allra finaste barn & babyprodukterna från hela världen. Så himla glad över det här samarbetet!

Här ser ni 3 nya favoriter från just Smallable, den här fina rompern från Buho (som förövrigt har världens finaste barnkläder) , den fina valen från Bigstuffed, och det rosa/beiga linnekudden från Maison De Vacances!

Nu ska jag passa på att plocka ihop strandväskan och sen ska jag åka och köpa en hink kräftor till kvällens kräftfest! Trevlig helg fina ni!

7

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny