C68B6444-C32F-46F1-907A-B04F82815EAC

Kika in i vårt sovrum

Jisses vad härligt de har varit med en regnig söndag. Precis vad både vi och trädgården behövde! Vi har passat på att rensa, tvätta, städa och fixa och träna. La ut en liten stories från vårt gym på instagram och  jag har nog aldrig fått så mycket respons på en storie förut. Gymmet har vi byggt i en gammal lada här på vår gård för att kort besvara era frågetecken. Får skriva ett inlägg om vårt gym tror jag bestämt.

Biancas lilla hörna har piffats till med nya sängkläder och sänghimel från från Minirepubliken. Där sover hon faktiskt nu mera inprincip hela nätterna nu och egentligen så har hon ett helt rum som står och väntar på henne men där har vi lite gästrum tillsvidare vilket är super! För vilken 1 åring behöver sitt egna rum?

Nybäddad säng och nya blommor på sängbordet, redo för en ny vecka!

Finns det något härligare än nytvättade sängkläder? Våra sängkläder kommer från Himla och de ljusblå täcket kommer från Edblad! Så fina färger tycker jag!

Visst sover man lite lite bättre med snittblommor bredvid sängen?

Babyprylar, hur mycket fint kan det finnas egentligen? Världens sötaste lilla elefant som är en skallra och ser ni sängkläderna där uppe till vänster med bär på? Så fina att jag smäller av. Ni hittar massa fint och nytt från Kongeslöjd och Minirepubliken för den som vill!

Nu blir det soffan och Netflix medan regnat smattrar utanför, himla mysigt ändå!

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.