Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Kika in i vårt sovrum

Kika in i vårt sovrum

Jisses vad härligt de har varit med en regnig söndag. Precis vad både vi och trädgården behövde! Vi har passat på att rensa, tvätta, städa och fixa och träna. La ut en liten stories från vårt gym på instagram och  jag har nog aldrig fått så mycket respons på en storie förut. Gymmet har vi byggt i en gammal lada här på vår gård för att kort besvara era frågetecken. Får skriva ett inlägg om vårt gym tror jag bestämt.

Biancas lilla hörna har piffats till med nya sängkläder och sänghimel från från Minirepubliken. Där sover hon faktiskt nu mera inprincip hela nätterna nu och egentligen så har hon ett helt rum som står och väntar på henne men där har vi lite gästrum tillsvidare vilket är super! För vilken 1 åring behöver sitt egna rum?

Nybäddad säng och nya blommor på sängbordet, redo för en ny vecka!

Finns det något härligare än nytvättade sängkläder? Våra sängkläder kommer från Himla och de ljusblå täcket kommer från Edblad! Så fina färger tycker jag!

Visst sover man lite lite bättre med snittblommor bredvid sängen?

Babyprylar, hur mycket fint kan det finnas egentligen? Världens sötaste lilla elefant som är en skallra och ser ni sängkläderna där uppe till vänster med bär på? Så fina att jag smäller av. Ni hittar massa fint och nytt från Kongeslöjd och Minirepubliken för den som vill!

Nu blir det soffan och Netflix medan regnat smattrar utanför, himla mysigt ändå!

10

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

10
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

10
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

10
Läs mer »
Stäng meny