DEAF3453-D7CC-496A-8DD6-FE66E53C24F5

I kikaren just nu

Insåg att det var på tok för länge sen jag delade med mig av en lista med tankar och vad jag har i kikaren just nu, var så himla bra på det förr här i bloggen, här kommer iallafall en liten spretig lista med vad jag har i kikaren just nu!

Bild Artilleriet

Jag bubblar konstant av idéer och vissa fastnar liksom lite extra, här om dagen kom jag nämligen på den briljanta idéen att flytta hela vårt kök ner till vår gigantiska matsal, med stora fönster och en generös takhöjd. Johan gick igång på idéen och efter bara någon dag hade vi mätt, ritat och planerat och bokat hantverkare som kommer och tittar på det. Det kommer bli magiskt!!

Bild Pinterest

Jag har ett suuuperspännande och roligt jobb framför mig tillsammans med Nordsjö, så nu är jag på kulörjakt igen. Som sig bör! Hur fin är inte den här färgkartan?

Bild Pinterest

Drömmer om att åka på ridläger och trillade precis över Tunarps säteri, och förhoppningsvis sticker jag och Josefin på ridläger en helg höst. Hur härligt!?

Bild Pinterest

Okej, liiite sugen på höst är jag. Precis exakt såhär vill jag se ut i höst! Så snyggt!

Bild @_foodstories_

Ett annat väldigt spännande projekt som jag har på gång är att bygga ett litet hus, här hemma på vår gård. Det ska få vara mitt kontor och studio, en plats för möten, jobb, kreativitet och härliga människor. Såhär får det gärna se ut där!

Bild Pinterest

Såhär på sensommaren älskar jag att äta massvis med härlig plockmat, ostar och frukt. Gärna länge tillsammans med våra vänner. Det ska jag göra så mycket jag bara kan nu i augusti!

Så måste jag bara tipsa om min senaste insta-crush nämligen Maria som har kontot @allthingsgreen.nu Fullkomligt älskar hennes bilder och jisses vilken härlig tjej hon verkar vara!

Det var allt för denna gång! Kram från mig

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.