Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

I kikaren just nu

I kikaren just nu

Insåg att det var på tok för länge sen jag delade med mig av en lista med tankar och vad jag har i kikaren just nu, var så himla bra på det förr här i bloggen, här kommer iallafall en liten spretig lista med vad jag har i kikaren just nu!

Bild Artilleriet

Jag bubblar konstant av idéer och vissa fastnar liksom lite extra, här om dagen kom jag nämligen på den briljanta idéen att flytta hela vårt kök ner till vår gigantiska matsal, med stora fönster och en generös takhöjd. Johan gick igång på idéen och efter bara någon dag hade vi mätt, ritat och planerat och bokat hantverkare som kommer och tittar på det. Det kommer bli magiskt!!

Bild Pinterest

Jag har ett suuuperspännande och roligt jobb framför mig tillsammans med Nordsjö, så nu är jag på kulörjakt igen. Som sig bör! Hur fin är inte den här färgkartan?

Bild Pinterest

Drömmer om att åka på ridläger och trillade precis över Tunarps säteri, och förhoppningsvis sticker jag och Josefin på ridläger en helg höst. Hur härligt!?

Bild Pinterest

Okej, liiite sugen på höst är jag. Precis exakt såhär vill jag se ut i höst! Så snyggt!

Bild @_foodstories_

Ett annat väldigt spännande projekt som jag har på gång är att bygga ett litet hus, här hemma på vår gård. Det ska få vara mitt kontor och studio, en plats för möten, jobb, kreativitet och härliga människor. Såhär får det gärna se ut där!

Bild Pinterest

Såhär på sensommaren älskar jag att äta massvis med härlig plockmat, ostar och frukt. Gärna länge tillsammans med våra vänner. Det ska jag göra så mycket jag bara kan nu i augusti!

Så måste jag bara tipsa om min senaste insta-crush nämligen Maria som har kontot @allthingsgreen.nu Fullkomligt älskar hennes bilder och jisses vilken härlig tjej hon verkar vara!

Det var allt för denna gång! Kram från mig

9

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny