Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Om hållbara tvätt& städprodukter

Om hållbara tvätt& städprodukter

Inte finns det väl något somrigare än att hänga ut tvätten? Vi hänger ofta tvätten utomhus under sommaren och den här sommaren har vi varit extremt bortskämda med just det. Det här inlägget handlar dock inte om tvätten i sig utan om tvättmedel, och andra produkter som är bra för både människa och miljö. 

Jag har jobbat tillsammans med Ren logik länge, att få fota deras produkter och vara en del av deras härliga gäng har varit så roligt. Ren Logik säljer miljövänliga tvätt & städprodukter med allt från handdisk, badrumsrengöring till tvätt och mjukmedel. Ska jag vara ärlig så hade jag nog aldrig reflekterat över just tvättmedel innan, vad de innehåller och hur det påverkar miljön. Ren logiks produkter innehåller inga onödiga tillsatser som färgämnen, dom är veganska, testas ej på djur och säljs i flaskor tillverkade av bioplats. Sätter man sig in i denna djungel och jämför tvättmedel och tvättmedel förstår man hur himla viktigt det är att köpa bra produkter. För miljön och för barnen!

Ni hittar Ren Logiks produkter hos Apoteket!

Det får bli mitt måndagstips till er!

9

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny