CC3A4290-9075-4CCD-97E5-AECC4AED9B2D

Om hållbara tvätt& städprodukter

Inte finns det väl något somrigare än att hänga ut tvätten? Vi hänger ofta tvätten utomhus under sommaren och den här sommaren har vi varit extremt bortskämda med just det. Det här inlägget handlar dock inte om tvätten i sig utan om tvättmedel, och andra produkter som är bra för både människa och miljö. 

Jag har jobbat tillsammans med Ren logik länge, att få fota deras produkter och vara en del av deras härliga gäng har varit så roligt. Ren Logik säljer miljövänliga tvätt & städprodukter med allt från handdisk, badrumsrengöring till tvätt och mjukmedel. Ska jag vara ärlig så hade jag nog aldrig reflekterat över just tvättmedel innan, vad de innehåller och hur det påverkar miljön. Ren logiks produkter innehåller inga onödiga tillsatser som färgämnen, dom är veganska, testas ej på djur och säljs i flaskor tillverkade av bioplats. Sätter man sig in i denna djungel och jämför tvättmedel och tvättmedel förstår man hur himla viktigt det är att köpa bra produkter. För miljön och för barnen!

Ni hittar Ren Logiks produkter hos Apoteket!

Det får bli mitt måndagstips till er!

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.