Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Våfflor på en filt i trädgården

Våfflor på en filt i trädgården

Det här inlägget publiceras i annonssamarbete med Granit

Ni passar väl på att picknicka va medan sommaren är här? Det gör iallafall vi och här om dagen gräddade jag våfflor med svartvinbär och dukade upp ute i trädgården.

Våfflor och pannkakor är perfekt picknickmat som är lätte att äta med händerna. Har ni provat ha svarta vinbär och floursocker på våfflor? Magiskt gott vill jag lova!

Är lite extra förälskad i den här nya lampslingan från Granit, den är tunn och har små lampor vilket är väldigt fint och såhär på somrarna har vi såna här hängandes mest överallt. Så mysigt och fint tycker jag!

 Bambufatet hittar ni här!

Dom här supersmarta glassformarna i silikon har vi använt flitigt i sommar, perfekt att hälla i smoothie, saft eller annat till glassugna barn! Här gjorde vi på äppelmust och rabarbersaft, svalkande och gott. Ni hittar dessa här!

Provade även att göra med kokosmjölk och chokladbitar i, också löjligt gott!

Linnekudden hittar ni här!

Hoppas ni får en fantastisk helg, sista helgen med sommarvärme ryktas de om. 25 grader och sol är lovat! Vi tänker maxa, med bad, picknick, sol och middag ute i trädgården!

Trevlig helg!

8

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny