Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Pasta och vänner

Pasta och vänner

Idag började vi morgonen på det allra ljuvligaste frukostmötet med Malin och Anna från Mrs Mighetto på deras kontor. Tänk vad mycket det gör för inspirationen att hänga med grymma, smarta och kreativa tjejer. I bilen därifrån bubblade Jasmina och jag av inspiration! Sen styrde vi vidare mot Formex och på eftermiddagen landade vi tillslut hemma hos Jasmina, jag la mig raklång på soffan medan hon gjorde världens goaste pasta.

Den berömda Formexhuvudvärken kickade in, kände mig helt slut faktiskt och en pasta var nog precis vad jag behövde. Jasmina lagar världens godaste pasta dessutom, tänkt vilken himla tur jag har som har henne. 

Sen styrde jag hemåt till mina två små tjejer! Nu sitter jag i soffan med en kopp te, trött som attan och tänker snart gå och lägga mig.

Sov gott!

13

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny