pasta4

Pasta och vänner

Idag började vi morgonen på det allra ljuvligaste frukostmötet med Malin och Anna från Mrs Mighetto på deras kontor. Tänk vad mycket det gör för inspirationen att hänga med grymma, smarta och kreativa tjejer. I bilen därifrån bubblade Jasmina och jag av inspiration! Sen styrde vi vidare mot Formex och på eftermiddagen landade vi tillslut hemma hos Jasmina, jag la mig raklång på soffan medan hon gjorde världens goaste pasta.

Den berömda Formexhuvudvärken kickade in, kände mig helt slut faktiskt och en pasta var nog precis vad jag behövde. Jasmina lagar världens godaste pasta dessutom, tänkt vilken himla tur jag har som har henne. 

Sen styrde jag hemåt till mina två små tjejer! Nu sitter jag i soffan med en kopp te, trött som attan och tänker snart gå och lägga mig.

Sov gott!

13
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.