Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Mat för superungar

Mat för superungar

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Alex & Phil

Hos oss fortsätter sommaren och sommarlovet ett tag till och vi njuter av att fortfarande kunna sitta ute. Känns ju nästan lite konstigt att äta inomhus efter den här sommaren, inte sant? Bland våra vänner har vi just nu massa barn som är små och jag tror knappt vi suttit ner tillsammans runt bordet alla vuxna en endaste gång av alla middagar i sommar, alltid är någon på vift med något barn, någon står nedanför studsmattan, någon nattar en liten, matar en tredje, byter blöja på en fjärde. Konstant liv och rörelse och ibland tycker jag det känns skönt att kunna plocka upp en klämmis till barnen, oavsett om de är mat, mellis, gröt eller smoothie.

Alex & Phil ekologiska och vegetariska barnmat finns alltid hemma hos oss i skafferiet och har räddat oss 1 miljon gånger. Bianca är ett stort fan smoothiesarna och gröten men har nu också börjat gilla måltiderna.

För Johan och mig känns det viktigt att kunna ge barnen bra mat, utan massa tillsatser och annat, vi vill att maten ska vara så hemlagad det bara går och då är de här klämmisarna de bästa, men vet ni vad det allra allra finaste med Alex & Phils barnmat är? Att för varje såld portion skänker de ett bidrag till mat till behövande barn. Blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på det!

Alex & Phils hemsida finns massor med mat, mellis, gröt, smoothie och bra och ärlig information om den här supermaten. Så himla glad är jag som får jobba med Alex & Phil och de är garanterat mina barns magar också!

Ps. Tycker de lite större barnen att de här med klämmisar är för bebisar så kan man alltid trycka ut smoothien i ett glas och sticka ner ett sugrör i, Hollie älskar det!

12

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny