köksbukett4

Torsdag

När den här lilla loppan vaknar efter sin eftermiddagsvila är hon som gladast, Bianca är iof världens gladaste bebis men alltså de här minutrarna efter vilan är liksom oslagbara.

Älskar mönstermixen i sängen just nu, färgerna och de där stöket! 

Vi har haft en riktig slappardag hemma idag hela familjen, gjort allt och inget. Plockat äpplen, några blommor, ridit en tur i skogen, rensat ur garaget och bara varit. Hollie tog sista dosen antibiotika idag efter borrelian, så skönt. Jag har börjat rota fram barnens höstkläder och inser att Bianca hade strlk 56 i höstas och är i behov av annat än sommarplagg, Hollie har vuxit på längden den här sommaren och drar strlk 104 nu. Min stora fina tjej, tänk att det är just på somrarna barn växer som mest, både på längden och i utvecklingen. Hollie har blivit så klok, omtänksam och mognat minst 25 meter den här sommaren.

Att ha haft båda barnen hemma i snart 6 månader har varit så himla mysigt, vi har tillbringat så mycket tid hemma på gården, med hästarna, med vänner och tillsammans som familj. väldigt glad över att vi har möjligheten att ratta både jobb och familjeliv omlott hela tiden även om de ibland kräver kvällsjobb/nattjobb och ett evigt pusslande, men när vi ser tillbaka på det så minns vi bara det härliga. Hollie börjar på förskola snart igen och hon ser fram emot det, även om hon är en riktig hemmatjej som alltid föredrar hemma framför det mesta. Jag ser oerhört mycket fram emot att få jobba på dagtid, jobba utan att stressa och att få lite vardagsrutiner här hemma igen.

Blev kär i den här buketten idag. Är också attans nöjd att jag efter 3 år lyckats få en trädgård som blommar från juni-oktober. Nästa år ska jag dock satsa ännu mer på höstblomningen, inser att jag gillar den allra mest ändå!

Nu ska vi se “De som göms i snö” dricka te och krypa upp i soffan. Kram till er

13
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Ditt kök är så fint! Nyfiken på hur ni tänkt flytta det! Och hösten är härlig, så mysigt att mysa med en kopp framför något bra på tv!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.