182FBC6C-041C-486A-9DC3-82BFEFA3FE5F

Barnrum

Hollies rum på övervåningen är ett av mina favoritrum i huset, där är golven riktigt gamla och knarriga och inte en rak linje finns, den gamla dörren och den höga tröskeln in till rummet skvallrar helt klart om att huset har över 200 år på nacken. 

Jag bytte sida på Hollies säng idag och hängde upp sänghimeln igen, den är ju på tok för fin för att ligga i linneskåpet. Hollie kom upp och blev helt knäckt över den lilla ommöbleringen jag gjort så vi ställde tillbaka sängen på andra sidan rummet som innan och bytte plats på sänghimeln, inte trodde väl jag att det var så viktigt för Hollie men det var det visst. Den här gamla fina sängen har hon fått efter sin bästa vän Wilma, där sover hon extra gott vill jag lova.

Sänghimmel på plats, nytvättade sängkläder och alla hennes favoritprylar runt om. Hollie är väldigt noga med vad som ska vara vart och tycker det är så roligt att göra fint inne i hennes rum. Jag kan numera bara glömma att spontant måla om, flytta om bland möbler eller tavlor. Hon har stenkoll!

Favvonallarna bredvid sängen!

Älskar de här printet från Mrs mighetto, tycker den passar så fint till tapeten också!

Nu är Bianca nattad, bara Hollie kvar. Sen ska jag lägga mig i soffan raklång med en kopp te och plöja igenom Idol. Igår var vi på världens härligaste fest och idag har det varit fullrulle hela dagen så jag är helt galet trött. Johan tog nyss flyget till Gotland för jobb så inatt sover jag med alla barnen i vår säng, tjejmys som Hollie kallar det!

Hoppas ni haft en härlig helg!

15
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Malin

  Så fint!! Vart kan jag hitta mattan? Letar efter en matta till barnrummet som inte skriker barnrum?

 2. Vilket helt underbart barnrum! ❤❤❤ Med tre tonåringar kan jag bara glömma att måla- eller möblera om i deras rum ? hur gärna jag än vill. Städa verkar jag dock alltid vara välkommen att göra. (Vill dock inte jag…)

 3. Magda-lena

  Här har jag hittat inspiration för barnrummet! i Tim Burtons stil, barnets fantasi kan påverkas från första dagarna…:)

 4. Christa

  Så fantastiskt fint och vilka vackra färgkombinationer! <3 Längtar efter att inreda vårt barnrum.

  /C

  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

 5. Nikolina

  Vart kommer den här fantastiska sänghimlen ifrån? ?

 6. Anna

  Hej Anna!
  Tack för fantastisk inspiration?? Var kommer den vita fina bomullsmattan ifrån i barnrummet, den med små “bollar” på ?? Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.