Sandbergjulie1

Villa strömsfors och lanseringen av L´hôtel

Tidigt tidigt i onsdags morse styrde Jasmina och jag bilen mot Svenljunga och Villa strömsfors, huset jag spanat på läänge och velat åka dit. Mina fantastiska vänner på Sandberg Wallpaper hade lansering av deras nya kollektion L´hôtel, en magisk sådan , med inspiration från Paris. Jag hörde om deras resa till Paris redan när vi började skapa min kollektion Kubel Kids. Redan då förstod jag att det här skulle bli något alldeles speciellt.

Det jag älskar med Katrin Bååth som är Sandbergs kreativa chef är att hon alltid kör enda in i kaklet, varenda lilla pryl och detalj var genomtänkt och hon och hennes kollegor bjussade oss minst sagt på en upplevelse. Vi möttes av det vackraste borden med en dukning utan dess like. 

Hur vackert? Jag kunde inte slita blicken från bordet, ju mer jag tittade bland havet av blommor och prylar ju fler små detaljer hittade vi, allt med koppling till tapetkollektionen. 

I ett av rummen satt en av mina favoriter från kollektionen L´hotel, en grön marmorinspirerad tapet. Jag som gillar kalkfärg och grönt föll förstås pladask för just denna. 

Sen började rundvandringen i huset och det kändes lite som julafton när Katrin delade ut rum till oss, varje rum är helt unik och det var nästan så vi tappade andan hur fint allt var.

Elin och jag matchade såklart dagen till ära!

Det blå badrummet var magiskt!

För att inte tala om köket!

Mina drömmars skafferi. Ser ni skalbaggen? Som sagt, Katrin kan de där med detaljer!

När Katrin säger att hon ska öppna dörrarna till bröllopssviten håller vi andan lite, där fick jasmina och jag bo. Gissa om vi trivdes? 

I det allra ljuvligaste sovrummet i den mest perfekta färgskalan, här sov vi bra vill jag lova!

En egen veranda också såklart! 

Badrummet, vi hann dock aldrig bada så det får bli en annan gång!

Tror vi alla blev lite förtrollade av hela stället och kollektionen, jag jag gick loss bland tapetrullarna och tog med mina favoriter hem. Bästa Karolina Kroon och Sara Berquist kan de där med att designa tapeter minsann.

Tusen tusen tack Sandberg för det här dygnet. Att få hänga med en hög inspirerande, superhärliga människor med fantastisk mat och inspiration till tusen! Som ni ser så glömde jag helt bort att fota under kvällen, ett hysteriskt roligt tårtkaos, nattbad, och långa härliga samtal sparar jag i minnet. Kika in hos bästa Sofia och Katrin om ni vill se mer bilder från lanseringen!

Och hörna, den här tapeten, Julie som den så fint heter. Hur magisk? Ni förstår att det kliar i mina fingrar va? Det är ju liksom precis exakt sådär mina favoritbuketter ser ut.

 

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Jeanette

    Den här platsen är ju helt obeskrivligt vacker! Tapeterna och rummen gör sig så bra ihop. Blev helt kär i den med blommorna som väller upp från en säng.

  2. Julija

    Har du någon aning om vad det är för kulör /ncs kod på färgen på panelen i köket, eller vart man kan få tag på den? Mvh

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.