Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Villa strömsfors och lanseringen av L´hôtel

Villa strömsfors och lanseringen av L´hôtel

Tidigt tidigt i onsdags morse styrde Jasmina och jag bilen mot Svenljunga och Villa strömsfors, huset jag spanat på läänge och velat åka dit. Mina fantastiska vänner på Sandberg Wallpaper hade lansering av deras nya kollektion L´hôtel, en magisk sådan , med inspiration från Paris. Jag hörde om deras resa till Paris redan när vi började skapa min kollektion Kubel Kids. Redan då förstod jag att det här skulle bli något alldeles speciellt.

Det jag älskar med Katrin Bååth som är Sandbergs kreativa chef är att hon alltid kör enda in i kaklet, varenda lilla pryl och detalj var genomtänkt och hon och hennes kollegor bjussade oss minst sagt på en upplevelse. Vi möttes av det vackraste borden med en dukning utan dess like. 

Hur vackert? Jag kunde inte slita blicken från bordet, ju mer jag tittade bland havet av blommor och prylar ju fler små detaljer hittade vi, allt med koppling till tapetkollektionen. 

I ett av rummen satt en av mina favoriter från kollektionen L´hotel, en grön marmorinspirerad tapet. Jag som gillar kalkfärg och grönt föll förstås pladask för just denna. 

Sen började rundvandringen i huset och det kändes lite som julafton när Katrin delade ut rum till oss, varje rum är helt unik och det var nästan så vi tappade andan hur fint allt var.

Elin och jag matchade såklart dagen till ära!

Det blå badrummet var magiskt!

För att inte tala om köket!

Mina drömmars skafferi. Ser ni skalbaggen? Som sagt, Katrin kan de där med detaljer!

När Katrin säger att hon ska öppna dörrarna till bröllopssviten håller vi andan lite, där fick jasmina och jag bo. Gissa om vi trivdes? 

I det allra ljuvligaste sovrummet i den mest perfekta färgskalan, här sov vi bra vill jag lova!

En egen veranda också såklart! 

Badrummet, vi hann dock aldrig bada så det får bli en annan gång!

Tror vi alla blev lite förtrollade av hela stället och kollektionen, jag jag gick loss bland tapetrullarna och tog med mina favoriter hem. Bästa Karolina Kroon och Sara Berquist kan de där med att designa tapeter minsann.

Tusen tusen tack Sandberg för det här dygnet. Att få hänga med en hög inspirerande, superhärliga människor med fantastisk mat och inspiration till tusen! Som ni ser så glömde jag helt bort att fota under kvällen, ett hysteriskt roligt tårtkaos, nattbad, och långa härliga samtal sparar jag i minnet. Kika in hos bästa Sofia och Katrin om ni vill se mer bilder från lanseringen!

Och hörna, den här tapeten, Julie som den så fint heter. Hur magisk? Ni förstår att det kliar i mina fingrar va? Det är ju liksom precis exakt sådär mina favoritbuketter ser ut.

 

12

Detta inlägg har en kommentar

  1. Den här platsen är ju helt obeskrivligt vacker! Tapeterna och rummen gör sig så bra ihop. Blev helt kär i den med blommorna som väller upp från en säng.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny