Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Äntligen fredag

Äntligen fredag

Hej, jisses vad jag har varit dålig på att blogga senaste veckan. Resultatet av att ha lite för mycket bollar i luften. Men först och främst TACK för alla peppiga mail och kommentarer ang reportaget om oss i Family Living, känns ju helt galet att se sig själv på omslaget sådär. Tusen tack för att ni alltid hejjar på mig! För er som missat så löp och köp, här kommer några bilder från tidningen tagna av Karl Nordlund.

Att fånga Bianca på bild är inte de lättaste just nu, hon springer i luften om vi bär upp henne. Full fart hela tiden. Här ser ni en liten glimt in i vårt badrum.

Favvohörnan i Hollies rum, med världens sötaste mockasiner som matchar tapeterna.

Brunbrända sommarungar påväg upp för trappen.

Och här är vi, det här tog vi en av de varmaste dagarna på hela året, svettigaste på länge vill jag lova och att korva på sig jeans i 30 graders värme fick mig att smälta bort! Men fint blev det ju.

Sminkade och piffade mig gjorde bästa Mia Högfeldt, jag som nästan aldrig har smink kände mig piffigare än någonsin efter att Mia varit igång.

Hoppas ni alla får en riktigt skön helg, de tänker jag ha. Glöm för guds skull inte att rösta, viktigare än någonsin!

Massor med kärlek till er

21

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Flotte bilder som vanlig.
    Kan jeg spørre hvilket kjøkken dere har?

  2. Så himla fina ♥️ och Family living sååå kul!! Måste spana genast! Kram och fint att ses!!

  3. Vad är det för färg du har på väggarna i kök och badrum? är det kalkfärg?

  4. Vilka fina bilder till tidningen! Men måste säga att dina egna bilder ändå är mina favoriter. Älskar ljuset, tonen och känslan de ger. Tyvärr hade vi redan inhandlat tapeter till vår minstings rum när Ava kom i den fantastiska blå/grå/rosa färgställningen. Wow!

  5. Måste fråga var din fina kimono är från?

    /Louise

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny