Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Bland blommor och blad

Bland blommor och blad

Alltså september, om jag bara hade vetat hur himlans vackert det kan vara såhär års så hade jag nog aldrig deppat ihop över att sommaren är slut. För precis så är det för mig, jag sörjer alltid en smula över att sommaren är slut. Men så bokar vi en resa och jag får julfeeling så är det mesta löst.

Hollie Bianca och Wilma i ett hav av blommor. Härligare blir det knappast. Och Wilma, våran bästa Wilma som vi fått låna nästan precis hur mycket vi vill hela sommaren. Så pass att de börjar kännas lite tomt när hon inte springer omkring här på gården. Wilma har sin ponny här hos oss tillsammans med Hollies ponny och den vänskap som vuxit mellan Wilma och Hollie är så himla fin, trots 4 års ålderskillnad.

Får de lov att vara såhär vackert?

 

Bianca och Dahliorna!

Vilken bildbomb det blev, men man ju knappast låta bli!

Idag ska vi träna i solen, äta middag med våra fina grannar och framförallt så ska vi rösta. 

Hoppas ni får en fin söndag!

16

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Hej Anna,
    skulle så väldigt gärna vilja veta vad det är för blommor på bilderna. Är alla olika sorters dahlior, eller är det några andra sorters blommor också? Vänliga hälsningar, Anna.

  2. Underbara bilder! Var finns de där blommorna? Vilken äng!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny