Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

Bullbak

Bullbak

Idag stod bullbak på schemat, Hollie tog ledigt från förskolan och hjälpte till. Utanför fönstret öste regnet ner och då finns de väl knappast något mysigare än att baka bullar.

Världens finaste förkläde kommer från Babyshop! 

Jasminas vaniljsmör måste vara bland de godaste man kan äta!

Bästa lilla hjälpredan! Vispen och penseln kommer från Vinga Home och är verkligen mina bakfavoriter!

Några fyllde vi med hackade pistagenötter, väldigt väldigt gott!

Mums!

Nu ska vi ut och mysa med hästarna innan de är dags för kvällsbad och nattning, sen tänker jag däcka i soffan och somna riktigt tidigt!

10

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny