Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Hej vardag

Hej vardag

Sakta men säkert börjar vi landa lite i vår nya vardag, vilket innebär förskola för Hollie och snart även för Bianca. Att lämna Hollie på förskola är en riktig prövning just nu. Så har de alltid varit med henne, hon älskar att vara där men vill aldrig bli lämnad. Vet inte hur många gånger jag gått med tunga steg gråtandes till bilen efter att ha lämnat min ledsna tjej. Nu hoppas jag innerligt att de ska bli bättre när hon går oftare.

Det är lugnt i huset när bara jag och Bianca är hemma, allra minst när hon sover sina 3 timmar på dagen. Då passar jag på att fota inför kommande samarbeten, svara på mail, och fakturera. 

Våra vackra Dahlior från trädgården gör mig så glad just nu!

Bianca är tokig i äpplen, så pass att hon lärt sig att öppna ytterdörren, gå ut i trädgården och plocka upp några äpplen under träden. Hon är inte dum hon! 

Jag gillar vardagar, gillar rutiner och ett schema att följa, som jag allt för ofta avviker ifrån förvisso. Men jag tänker att de måste få vara lite så i mitt jobb, jag jobbar som bäst när jag har låtit inspirationen komma till mig utan att ha behövt stressa fram något. En svår balansgång imellanåt vill jag lova.

Nu ska jag plocka ihop, börja preppa middag, hämta Hollie och sen kilar vi ner till grannarna Madelene och Lycke för lite lek och kaffe.

Hoppas er onsdag är bra!

12

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny