5799C59B-AB00-4043-BF0E-1876C9C12E6E

Hej vardag

Sakta men säkert börjar vi landa lite i vår nya vardag, vilket innebär förskola för Hollie och snart även för Bianca. Att lämna Hollie på förskola är en riktig prövning just nu. Så har de alltid varit med henne, hon älskar att vara där men vill aldrig bli lämnad. Vet inte hur många gånger jag gått med tunga steg gråtandes till bilen efter att ha lämnat min ledsna tjej. Nu hoppas jag innerligt att de ska bli bättre när hon går oftare.

Det är lugnt i huset när bara jag och Bianca är hemma, allra minst när hon sover sina 3 timmar på dagen. Då passar jag på att fota inför kommande samarbeten, svara på mail, och fakturera. 

Våra vackra Dahlior från trädgården gör mig så glad just nu!

Bianca är tokig i äpplen, så pass att hon lärt sig att öppna ytterdörren, gå ut i trädgården och plocka upp några äpplen under träden. Hon är inte dum hon! 

Jag gillar vardagar, gillar rutiner och ett schema att följa, som jag allt för ofta avviker ifrån förvisso. Men jag tänker att de måste få vara lite så i mitt jobb, jag jobbar som bäst när jag har låtit inspirationen komma till mig utan att ha behövt stressa fram något. En svår balansgång imellanåt vill jag lova.

Nu ska jag plocka ihop, börja preppa middag, hämta Hollie och sen kilar vi ner till grannarna Madelene och Lycke för lite lek och kaffe.

Hoppas er onsdag är bra!

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny