hillerstorp6

Småblommigt och en kaffe i trädgården

Bianca i Hollies gamla body i ett hav av de allra finaste kuddarna och filtarna. Grönt, rosa och småblommigt. Märks det att de är en favorit hos mig just nu? Den här bodyn från Mini Rodini är också en favorit, den ärvde Hollie och nu använder Bianca den. Mitt favoritprint från Mini Rodini och jag ångrar att jag inte köpte precis ALLT i det här gröna kaninprintet. Sen gillar jag verkligen kläder som håller och kan ärvas, värt att lägga en slant extra om man tänker långsiktigt. 

En annan sak jag är totalt förälskad i just nu är de här solblekta små lockarna, så gulligt att jag smäller av. 

Nämen godmorgon Bianca! Solen skiner alltid så fint in i vårt sovrum på mornarna och jag älskar det! Idag har de nästan känts som sommar hela dagen!

Jag fick kaffesällskap ute i trädgården under äppelträden. Det här fina Cafebordet är en favorit från Hillerstorp, även stolarna är där ifrån. Älskar de lilla marmorbordet och när hösten kommer tänker jag ta in de i vardagsrummet eller köket som sideboard och ställa några ljus och lite blommor på.

Dagar som idag är det perfekt för en kaffe ute i trädgården.

Som jag ser fram emot att de är fredag imorgon, jag känner mig trött och sliten efter en vecka med förkylning och halsont och jobb som tagit betydligt mer energi och tid än väntat. Dessutom har jag varit själv med barnen vilket just nu är ett heltidsjobb i sig.

Nu ska jag gå en lång promenad i skogen med en vän, prata och rensa tankarna. Så välbehövligt!

Hörrni, glöm inte att tryck på de lilla hjärtat här nedanför, det gör mig glad! Kram till er

37

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny