0C7237C5-302B-471C-89FA-C796274691CF

Ändrade planer och kärleken för tapet

Ni som var lite vaksamma i helgen kanske såg på min instagram att vi rev ur en hel vägg, vi har öppnat upp mellan hall, ett rum som idag varit lekrum och vår stora matsal som snart blir kök! Hur som, där bland halm och jord från väggarna som restes 1790 så hittade vi flera lager med gammal tapet och mitt hjärta klappade lite extra. Någonstans där bestämde jag mig för att de skulle bli mer tapet här i huset. 

Nu flyttar vi en våning upp i renoveringen och upp till Biancas rum, de rummet vi målat om mest tror jag. Nu står de klart med ljusa kalkmålade väggar och ändå känns det inte riktigt bra, de känns naket och kallt om vi jämför med Hollies rum men min tanke var att  liva upp med textilier och möbler i färg. Så när vi var på färgaffären trillade jag över den allra finaste tapeten, i en perfekt färgskala i mina favoritfärger. Jag snodde hem ett stort prov och bjöd in till färgkonferens runt vårt köksbord. Så nu ska de göras om där uppe IGEN. Men det känns så himla bra, man kan säga att jag blev blixtkär i en tapet idag, och nu kan jag inte släppa den med blicken. Den känns så given här hemma i vårt hus!

Ser ni vilken vacker ? Från Sandberg såklart, designad av bästa Sara Bergqvist som också ritat Hollie och Morängen från min kollektion.

Det känns sådär bra i magen efter dagens planering, och Bianca kommer få de finaste rummet någonsin.

Det här är nog mitt bästa knep vad gäller att planera färgval eller tapet, lägg upp allt på ett bord, titta, flytta, känn och kläm!

Nu ska jag sova, trött efter allt renoverande och imorgon väntas två superspännande möten inne i stan!

 

17
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Volang

    Oj vad fin! Vad heter den? Inte sett den innan tror jag. Ska också tapetsera här hemma snart. Längtar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.