lör19

En liten hörna

Biancas rum är i ett av dom största rummen på hela övervåningen och de har i månader varit lite smått kaos där uppe, tanken är ju att vi på sikt ska sätta upp tapeten jag förälskade mig i här om dagen. Tror det kommer bli supermysigt! Just nu har vi gröna väggar där, minns ni vårt sovrum som var här förut?  Grönt är ju min favoritfärg och denna är inget undantag. Kulören heter Linda och färgen är från Kalklitir.

Här om dagen fick vi riktigt finpost, från en av mina absoluta favoriter Cirkusfabriken. Dom har verkligen allt fint man kan tänka sig till barn och barnrum. I paketet låg lite fina saker från Numero74 och deras nyheter, bland annat den här stora rosa flamingon, är den inte ljuvlig? Numero 74 har även gjort de allra sötaste små hårbanden och mina tjejer fick ett varsit i färgen Ice blue som ni kan skymta där på knopplisten. Spana in alla härliga nyheter här vettja!

Falmingon hittar ni här!

Bianca är så nöjd över att få hänga inne i sitt rum, här är det inga ajjabajja som de så lätt blir bland Hollies prylar. Nästa steg är nu att färdigställa hela rummet och sen ska hon börja sova här inne, hela nätterna. De sistnämnda får vi se hur det blir men oavsett så känns det skönt att ha ett rum till hennes saker, kläder och annat fint. Här kommer vi hänga mycket tror jag!

Vad tror ni om lite tapet här inne då?

Inlägget publiceras i samarbete med Cirkusfabriken

12

Detta inlägg har en kommentar

  1. Jättefint, har också sneglat på Linda! Så fin grön! Hur gör du när du tapetserar ovanpå kalkfärger? Slipa först.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny