kubelkök15

Söndag

Hej härliga söndag! Den här helgen har varit full med sol och mest mys här hemma. Välbehövligt att bara få skrota runt i mjukisar här på gården, pyssla i trädgården, pussa på hästarna och leka med barnen.

Känns helt fantastiskt att kunna sitta ute i trädgården och äta mellis och dricka kaffe. Hoppas innerligt att oktober blir varm och solig, inte redo för kyla ännu även om jag inser att väderrapporten varnar om frost till veckan. Dags att ta in alla blommor med andra ord. Som sagt, inte redo!

Måste ju skryta lite om mitt loppisfynd jag gjorde i veckan när jag och en vän åkte till vad som kändes som världens ände på loppis, men jisses vad glad jag är för det för hem kom jag med det här bordet. Hitta fina träbord med svarvade ben i en perfekt nyans är inte de lättaste idag och hos antikhandlarna kostar de tio tusentals kronor men så hittade jag det där ute i skogen. Helt obehandlat, och så attans fint. Inte nog med de så hittade jag mina drömmars skåp, nästan för bra för att vara sant va? Även de helt original med ljuvliga handmålade detaljer inuti och mörkbetsat utvändigt och de där med mörkrets är något jag är väääldigt kräsen kring. Jag vill absolut inte att de ska dra åt rött eller orange utan vara sådär perfekt dassigt och dammigt i färgen, som såklart mitt skåp var.

Päron till mellis är nya favoriten här hemma. Jag önskar så vi hade ett päronträd här på gården. Måste ta och plantera ett!

Avslutar alltid veckan med att bädda rent i sängen, då somnar vi alltid lite extra gott på söndagar!

Bakat har vi hunnit med också, blev både äppelpaj och päronkaka i helgen!

Snittblommor i varenda hörn just nu, njuter till fullo av de som fortfarande blommar och vill man ha blommor såhär långt in på hösten är mina tips: Zinnia, Rosenskära, Dahlia,  Aster och höstanemon!

Kan man ha att plocka blommor som hobby? Isåfall är det nog min hobby!

Veckan då? Fullproppad med roligheter och jobb. Imorgon får jag lyxigt lunchsällskap och på tisdag ska jag fota för en av mina favoritkunder Roslagens musteri, onsdag och torsdag ska jag fota två roliga samarbeten och sen avslutar jag helgen med att fota bröllop tillsammans med Jasmina. Utöver det så ska jag träna massor fler en veckas vila och förkylning, ge mig ut och leta svamp, och försöka lista ut vad som gör Bianca missnöjd om nätterna!

Hoppas ni får en härlig vecka!

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny