Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Höstgarderob till mina små

Höstgarderob till mina små

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Babyshop

Att fylla upp tjejernas höstgarderob var minst sagt välbehövligt, allra minst med ytterplagg men också med bra baskläder, koftor och mössor. Att shoppa inför höst är bland de roligaste och jag tycker utbudet just nu är såå fint hos babyshop då massvis av mina favoritmärken har släppt så mycket fint till hösten.

Bland annat så har Bianca fått den här fina skaloverallen från TinyCottons och den fina mössan från Huttelihut!

När det kommer till basplagg till tjejerna så håller jag fast vid Marmars modalserie, så himla mjuka och sköna plagg och kvalitet är oslagbar. Hollies gamla plagg ärver nu Bianca och de ser som nya ut. Så helt klart värt att lägga någon 100 lapp mer på ett plagg som håller i flera säsonger! Kika in Marmar här!

Även den här gosiga tröjan kommer från TinyCottons och är perfekt till Bianca nu när de blivit kyligare ute!

Även Hollie har såklart fått sig en välbehövlig uppdatering i garderoben efter att ha bott i klänning sedan maj och vuxit ur varenda plagg men de tänkte jag visa i ett separat inlägg!

 

5

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Stäng meny