Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Hej Oktober

Hej Oktober
Processed with MOLDIV
Nu är sommaren 2018 officiellt slut och att det är höst känns verkligen i luften trots ett väldigt soligt september. 

September har rullat på i ett himla tempo, mycket jobb, många möten inför höstens jobb och soliga härliga dagar med barnen. Skogen är magisk såhär på hösten och vi älskar att hänga där! Två små kaniner har fått flytta hem till oss, Snöboll och Doris heter dom!

Nu när vi kliver in i oktober kliver också jag och min familj in i en ny era, Bianca började på förskolan imorse och om 2 veckor är hon en fullfjädrad dagisunge vilket innebär lite nya rutiner för oss som familj. För mig innebär det att jag kommer kunna jobba utan att pussla och planera efter Bianca. Det känna oerhört skönt att jobba under lite mindre stressiga omständigheter och det känns fantastiskt skönt att slippa ägna kvällarna åt jobb som inte hunnits med på dagarna.

Ett riktigt nyp-mig-i-armen projekt dök upp för några veckor sedan och jag är så pepp på den här hösten och på Oktober! Snart är vår flytt av köket igång och jag ser så mycket fram emot det. Idag pratade vi om att flytta in vårt sovrum till Biancas rum igen och känner jag mig själv rätt så har jag snart möblerat om allt så. Älskar att hösten gör mig så kreativ!

Hejdå september och HEJ oktober!!

 

12

Detta inlägg har en kommentar

  1. Så mycket spännande på gång! Nyfiken på ert köksprojekt, själv försöker jag få till att måla om luckorna, men det går trögt att övertala herrn i huset!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

12
Läs mer »

Lite jul i vårt hus

Det dröjer lite mellan blogginläggen just nu och jag försöker landa i de nya rutinerna och livet som tvåbarnsmor : ) I söndags hade vi

12
Läs mer »
Stäng meny