Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Hej från oss

Hej från oss

Ni vet när man knappt vet vad de är för dag, eller vad man gjort den senaste tiden. Lite så känner jag mig idag. Bianca är inne i en riktigt ohärlig fas just nu och vaknar titt som tätt på nätterna och är konstant på bristningsgränsen om dagarna. Sånt där alla småbarnsföräldrar brottas med i perioder ni vet men fy bubblan vad de sliter på en. Skolas in på förskolan gör hon också, de går galant däremot! Hur som, mitt i denna fas så bestämde vi för att göra något för att se om hon sover bättre, så vi bytte rum. In i Biancas nuvarande rum, som faktiskt är vårt gamla, och in med Biancas prylar i vårt sovrum. Vi hoppas bytet ska göra susen och att ett mörkare rum gör att hon sover bättre. Förmodligen inte men värt att försöka tänkte vi!

Ljuset här är magiskt, bara en sån sak!

När vi ändå var igång så klippte vi lugg på Bianca, kanske även de kan få henne på bättre humör tänkte vi!

Ätit en väldigt god avokadomacka till frukost har jag gjort också, och kaffe till det!

Imorgon ska jag redigera bröllopsbilder med Jasmina, ha en jobbdag helt utan barn! Sen åker vi til Rosendahl på ett event och jobbar lite. Sen måste jag visa er Biancas rum hur fint det blev!!

Kram från en trött mamma!

9

Detta inlägg har en kommentar

  1. Hej, jag hittade till dina bilder när jag sökte på inspiration till mitt kök och jag gillar din inredningsstil mycket. Vad har ni för material/teknik på väggarna? De är så snygga, levande och samtidigt lugna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

9
Läs mer »

Lite jul i vårt hus

Det dröjer lite mellan blogginläggen just nu och jag försöker landa i de nya rutinerna och livet som tvåbarnsmor : ) I söndags hade vi

9
Läs mer »

Blommönstrat i barnrummet

Jag hittade så fina tyger i veckan och blev så himla sugen på att sy! Planen var att sy lite kuddar och sånt till Julies

9
Läs mer »
Stäng meny