Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Fredag

Fredag

Som jag längtat efter den här helgen, behovet av att inte göra någonting och få mysa runt hemma har varit stort efter en vecka full med jobb, inskolningar på förskolan, en dunderförkylning och en full mailkorg. Nu stänger jag snart ner datorn och sitter runt middagsbordet med min lilla familj. Men först ska jag blogg lite.

Om Hollie och den finaste klänningen från Bobo Choses som ni hittar hos Babyshop här! (Reklam) Det är nämligen så att Hollie vill ha klänning varenda dag, hela tiden och allra helst ska den vara lång och bäras med strumpbyxor till. Därför har jag fyllt upp hennes garderober med just de, långa klänningar och strumpbyxor. Hejdå klädbråk varenda morgon! Man får välja sina strider tänker jag och när jag numera ska få iväg TVÅ!! ungar till dagis varenda morgon så gäller de att tänka smart, speciellt om den lilla är hal om en anakonda och kräver 2 man för att klä.

En ny fin servis från Ferm Living har också flyttat hit, älskar dessa!

Hoppas ni får en härlig helg, här väntas kalas, middagar, träning , picknick i skogen och en heldag med brunch och spa med massa härliga tjejer!

10

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny