holliebobo1

Fredag

Som jag längtat efter den här helgen, behovet av att inte göra någonting och få mysa runt hemma har varit stort efter en vecka full med jobb, inskolningar på förskolan, en dunderförkylning och en full mailkorg. Nu stänger jag snart ner datorn och sitter runt middagsbordet med min lilla familj. Men först ska jag blogg lite.

Om Hollie och den finaste klänningen från Bobo Choses som ni hittar hos Babyshop här! (Reklam) Det är nämligen så att Hollie vill ha klänning varenda dag, hela tiden och allra helst ska den vara lång och bäras med strumpbyxor till. Därför har jag fyllt upp hennes garderober med just de, långa klänningar och strumpbyxor. Hejdå klädbråk varenda morgon! Man får välja sina strider tänker jag och när jag numera ska få iväg TVÅ!! ungar till dagis varenda morgon så gäller de att tänka smart, speciellt om den lilla är hal om en anakonda och kräver 2 man för att klä.

En ny fin servis från Ferm Living har också flyttat hit, älskar dessa!

Hoppas ni får en härlig helg, här väntas kalas, middagar, träning , picknick i skogen och en heldag med brunch och spa med massa härliga tjejer!

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.