09328C94-200E-4A54-B691-24165C3BC974

Bröllopsfotograf

Jag har alltid artigt tackat nej till att fota bröllop av en rad olika anledningar, har väl liksom tänkt att jag inte riktigt är någon bröllopsfotograf bara, men så är det liksom vissa som de inte riktigt går att tacka nej till, som känns lite extra och som jag bara måste säga JA till! Jag inser också att jag börjat säga ja allt oftare, för finns det något härligare än bröllop? Och att få fota en sådan dag är något alldeles speciellt.

Som när Alexandra och Marcus gifte sig i den allra vackraste kohage under de stora ekarna, i rosa glittrig paljettklänning. Jag hade Bianca 3 veckor i bärsjalen och grät under solglasögonen för oj så vackert det var!

Kan man vara vackrare?

Blir alldeles glad i kroppen när jag ser som här bilderna!

Emelie och Jacobs bröllop fotade jag på Rosendahl för några veckor sen, vackert som en saga!

Hennes klänning hade jag kunnat gifta mig i, och buketten, alldeles ljuvlig!

Stor grön och spretig med vita dahlior!

Jag tror jag fyllde ett helt minneskort innan vigseln ens hade börjat!

När Ingrid och Matti gifte sig var både jag och Jasmina där på plats, efter vigseln körde vi ut dom i en helt magisk skog. 

Regn betyder lycka sägs det och på Ingrid och Mattia bröllop var de både sol, regn och blåste upp till storm!

Jag har bestämt att de här med att fota bröllop kanske är min grej ändå, iallafall lite grann. Därför har jag börjat tacka Ja lite oftare nu. Tänker att ett par stycken är alldeles lagom! Så maila om du ska gifta dig vettja!

24
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Sophie

    Så fina bilder Anna. Skulle lätt anlita dig om bara min sambo friar någon gång???

  2. Johanna

    Wow ??? vilka magiska bilder!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.