Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Bröllopsfotograf

Bröllopsfotograf

Jag har alltid artigt tackat nej till att fota bröllop av en rad olika anledningar, har väl liksom tänkt att jag inte riktigt är någon bröllopsfotograf bara, men så är det liksom vissa som de inte riktigt går att tacka nej till, som känns lite extra och som jag bara måste säga JA till! Jag inser också att jag börjat säga ja allt oftare, för finns det något härligare än bröllop? Och att få fota en sådan dag är något alldeles speciellt.

Som när Alexandra och Marcus gifte sig i den allra vackraste kohage under de stora ekarna, i rosa glittrig paljettklänning. Jag hade Bianca 3 veckor i bärsjalen och grät under solglasögonen för oj så vackert det var!

Kan man vara vackrare?

Blir alldeles glad i kroppen när jag ser som här bilderna!

Emelie och Jacobs bröllop fotade jag på Rosendahl för några veckor sen, vackert som en saga!

Hennes klänning hade jag kunnat gifta mig i, och buketten, alldeles ljuvlig!

Stor grön och spretig med vita dahlior!

Jag tror jag fyllde ett helt minneskort innan vigseln ens hade börjat!

När Ingrid och Matti gifte sig var både jag och Jasmina där på plats, efter vigseln körde vi ut dom i en helt magisk skog. 

Regn betyder lycka sägs det och på Ingrid och Mattia bröllop var de både sol, regn och blåste upp till storm!

Jag har bestämt att de här med att fota bröllop kanske är min grej ändå, iallafall lite grann. Därför har jag börjat tacka Ja lite oftare nu. Tänker att ett par stycken är alldeles lagom! Så maila om du ska gifta dig vettja!

21

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Så fina bilder Anna. Skulle lätt anlita dig om bara min sambo friar någon gång🙈😂😘

  2. Wow 😍😍😍 vilka magiska bilder!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny