Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Nytt favoritprint från Mrs Mighetto

Nytt favoritprint från Mrs Mighetto

Här i dagarna släppte ju Mrs Mighetto ännu en kollektion och som alltid kärade jag ner mig totalt. Malin och Anna alltså, jisses vad grymma dom är! Så igår pysslade jag inne i Biancas rum och hängde upp den allra vackraste tavlan och klippte ut små fåglar och gjorde en liten vimpel.

Älskar färgerna inne i Biancas rum och printet passade liksom perfekt där inne, precis som att det alltid funnits en plats där för just den! Bianca älskar sitt rum precis lika mycket som vi, däremot så är hon ju i princip aldrig där. För det är väl lite så det är med barnrum till väldigt små barn? vad gör dom ens där? Sover? Nix, Bianca sover mellan oss fortfarande och vi orkar verkligen inte ta tag i den saken just nu. Det är iallafall skönt att ha ett rum till Bianca där hennes saker är, garderob med kläder och ett rum där vi kan hänga en stund och leka lite. Dessutom alldeles löjligt roligt att få göra fint där inne till henne!

Innan årsskiftet tänker jag att hon ligger där och sussar i sin egna säng, minns jag inte helt fel så var det ungefär vid 1,5 som Hollie började sova i vanlig säng. Känns som ett mål just nu! Först ska jag bara ta och hitta en härlig säng till henne för den här traven madrasser är nog inge vidare bra att sova på!

 

11

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

2
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny