granithöst7

Chaite och scones

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Granit

Det allra mysigaste med hösten är ju helt klart att få mysa kring ett dukat bord, oavsett om det är middag, lunch, frukost eller bara en fika så tycker jag det är så himla trevlig att sitta ner och prata om allt och inget och äta något gott. Fick jag bestämma skulle jag käka frukost hela dagarna med härliga vänner! Jag har i samarbete med Granit dukat upp ett riktigt mysigt bord med scones och det godaste tet jag någonsin druckit, är som besatt av det! 

Ett svart Chai Te, smakar nejlika, kardemumma, chai, kanel, jul, varm mjölk, honug, ja ni fattar! Godaste jag vet just nu. Brukar skumma upp lite mjölk och strö kanel över, löjligt gott! 

Har ni inte spanat in Granits Deli så tycker jag verkligen att ni ska göra det, där finns allt från Te till choklad till smaksatt salt. Det här saltet med Ramslök är supergott att strö på morgonmackan eller scones.

Porslinet är en nyhet från Granit och jag älskar det stora Tekopparna! 

Ni hittar Tekopparna här!

Klicka här för att komma till alla härliga höstnyheter hos Granit, och hörrni hur härligt är det inte att det snart är dags att börja köpa julprylar?

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.