Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Onsdag

Onsdag

Jisses vilken grå dag de varit idag, jag har gjort sånt där riktigt tråkigt pappersjobb och lite prepp inför ett annat jobb, barnen på dagis och efter lunch tyckte jag de var dags att hämta hem dom så jag fick mellissällskap!

Bianca är galet nöjd i strumpbyxor. Förövrigt tycker jag fortfarande de är de absolut bästa plagget på småttingar, att slippa dessa pyttesmå strumpor som bara åker av hela tiden. Dock lite halkigt med strumpbyxor om man heter Bianca och joggar fram mest hela tiden.

Min lilla fina tjej, tänk vad fort ett år går när de är såhär små!

Efter kaffe och mellis gick vi upp till Biancas rum och lekte en stund, plocka i alla saker i korgen, plocka ur alla saker i korgen, om och om igen.

Sätta på locket och säga: borta!! 

Kan pussa den här lilla nacken bakom lockarna en miljon gånger om dagen!

Imorgon ska jag in till Stockholm på härligt frukostmöte följt av en ännu härligare lunch! Hinner jag ska jag strosa runt en sväng och shoppa lite också, vi får se!

14

Detta inlägg har en kommentar

  1. Så fina bilder och go tjej! Var kommer den stickade tröjan från? 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

2
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny