ap7

Ett bra mellis

Det här inlägget publiceras i annonssamarbete med Alex & Phil

Är det något samarbete jag är riktigt stolt över att vara en del av så är det Alex & Phil, det känns så oerhört viktigt att lyfta deras produkter som är bra från grunden och dessutom ett bra val för vår miljö.

Ni vet ju sedan tidigare att mina kids älskar klämmisarna och att dom räddar oss många gånger i vardagen så jag tänkte jag skulle berätta lite mer om just produkten Alex & Phil.

Alla Alex & Phils produkter är Kravmärta och ekologiska, det innehåller alltså bara ren mat, inget annat! Som om inte det vore nog så jobbar Alex & Phil ständigt med att mätta små magar där ute i världen där mat kanske inte är en självklarhet som den är för oss. För varje portion mat du köper bidrar du till att mätta ett hungrigt barn i världen. Tänk om alla företag kunde jobba såhär? Hejja Alex & Phil!

Nu när Bianca har börjat förskolan  är tiden på morgonen knapp och att få i två barn frukost och allt de där andra innan de är redo att packas in i bilen är inte alltid de smidigaste vill jag lova. Därför ger jag alltid Bianca en smoothie eller en gröt-klämmis på morgonen efter henne frukost för att fylla på lite extra, dels för att jag vet att hon slukar dom i ett naffs men också för att veta att hon verkligen fått i sig något bra eftersom jag allt som oftast hittar frukostmackan under stolen i smulor.

Klicka här för att komma till Alex & Phil!

 

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.