Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Ett bra mellis

Ett bra mellis

Det här inlägget publiceras i annonssamarbete med Alex & Phil

Är det något samarbete jag är riktigt stolt över att vara en del av så är det Alex & Phil, det känns så oerhört viktigt att lyfta deras produkter som är bra från grunden och dessutom ett bra val för vår miljö.

Ni vet ju sedan tidigare att mina kids älskar klämmisarna och att dom räddar oss många gånger i vardagen så jag tänkte jag skulle berätta lite mer om just produkten Alex & Phil.

Alla Alex & Phils produkter är Kravmärta och ekologiska, det innehåller alltså bara ren mat, inget annat! Som om inte det vore nog så jobbar Alex & Phil ständigt med att mätta små magar där ute i världen där mat kanske inte är en självklarhet som den är för oss. För varje portion mat du köper bidrar du till att mätta ett hungrigt barn i världen. Tänk om alla företag kunde jobba såhär? Hejja Alex & Phil!

Nu när Bianca har börjat förskolan  är tiden på morgonen knapp och att få i två barn frukost och allt de där andra innan de är redo att packas in i bilen är inte alltid de smidigaste vill jag lova. Därför ger jag alltid Bianca en smoothie eller en gröt-klämmis på morgonen efter henne frukost för att fylla på lite extra, dels för att jag vet att hon slukar dom i ett naffs men också för att veta att hon verkligen fått i sig något bra eftersom jag allt som oftast hittar frukostmackan under stolen i smulor.

Klicka här för att komma till Alex & Phil!

 

8

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

2
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny