FF973A32-3C11-4C97-A5A8-FE76AC29134C

Frukostmöte i mitt kök

Imorse knackade Jasmina på tidigt och vi började dagen med att äta frukost och planera kommande jobb. Nästa vecka har vi en stor plåtning på en helt magisk location och mycket som ska roddas inför det. Dessutom har vi en workshop ihop med Nordsjö i Norrtälje om en månad som ska bli helt galet roligt. Det är begränsat antal platser men fortfarande några lediga så in och läs och anmäl er här! Ska bli så härligt att få träffa några av er under den här dagen!!

Det här med frukostmöte är nog bestämt min grej, tror det mesta och bästa planerna kommit upp just under en frukost faktiskt. Jag är alltid som mest kreativ på morgonen och sen dalar det och på kvällen är inspirationen noll. Hur är det med er? När är ni som mest kreativa?

Notera även att Jasmina och jag jobbar utan barn, det känns så märkligt på något sätt. Vi har ju kånkat och pusslat med våra små i över 1 år och så nu helt plötsligt går dom på förskolan. Men oj vad skönt det känns, skönt att kunna jobba i lugn och ro, utan press och stress och försöka tajma med de små barnens sovstunder. Skönt också att kunna hämta på förskolan och sen vara 100% mamma utan att behöva snegla på mailen, ha lite små jobb kvar hängandes över en. Jag trivs så bra med vår nya vardag och Bianca fullkomligt älskar förskolan och att ha henne där några timmar om dagen känns fantastiskt.

Avokado macka, finns det något bättre? Och hörrni, ni missar väl inte att jag och Jasmina och Josefin ska ha en stoooor loppis här hos mig på lördag. Vi har totalrensat rekvisita förråden och rensat ur bebisprylar och allt kommer säljas på lördag. Plötsligt står jag med 2 tomma kattvindar och det känns såå skönt att ha gjort denna rensning. SÅ kom och fynda på lördag vettja 🙂

Nu ska jag klappa lite på våra ponnysar, bränna av ett träningspass och städa ordning hemmet för imorgon ska det plåtas här hela dagen igen! Kram till er

 

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Volang

    Så sjukt fint! Vad är det för duk du har?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.