Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Kaningos

Kaningos

 

Har jag berättat om Penny? Våran dvärgvädur som flyttade hit för några veckor sen. Världens gosigaste lilla kanin och det bästa Hollie vet är när Penny får komma in en stund och gosa lite. Penny var lite rädd när vi fick henne men efter mycket tålamod från oss och massvis med gos så är hon nu världens härligaste kanin som skuttar nyfiken fram till oss och lägger sig i våra knän och somnar.

Imorse medan jag vek inte barnens kläder kröp Hollie och Penny upp i madrasshörnan i Biancas rum som ofta får agera myshörna. 

I övrigt är vi riktigt sega idag och gör inte mycket alls, solen skiner och kanske tar vi en ridtur i skogen snart och jag funderar på att äntligen måla klart övervåningen som stått halvmålad sedan i våras. Jag vill flytta tillbaka vårt sovrum igen då jag inte alls trivs i det andra rummet. Ja ni hör ju, 100 saker på gång men orkar knappt ens börja. Nu ska jag iallafall ta en kaffe på trappen i solen medan Bianca sussar i vagnen och klicka hem vinteroverall och andra ytterkläder till kidsen från Babyshop, känns som de nyss hade sommarkläder och jag har inte alls hunnit med i den här övergången. Babyshop kommer förövrigt Hollies fina rosa tröja ifrån! (reklam)

Hoppas ni har en fin söndag!

12

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

2
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny