Gran2

Julpreppen kan börja

Inlägget publiceras i samarbete med Granit och 

 

Imorgon är det november, en månad jag absolut inte är ett fan av om jag ska vara ärlig men däremot så älskar jag ju julen och allt som hör där till och när det är november tycker jag man får börja med julfixet. Jag har klickat hem massvis med härliga julstjärnor i år och tänker nog minsann ha en i varenda fönster. Den här stjärnan från Granit är så fin och den tänkte jag ha i köket!

Gröna och vita julstjärnor och gärna i grupp såhär är himla fint också! Granit har inte bara fått in fina julstjärnor utan även snören, papper, stearinljus och massa annat fint. Är det någon annan än jag som är pepp på julen?

7

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny