Processed with MOLDIV

Mitt Oktober

Hej November, min hatmånad om jag ska vara ärlig, men jag jobbar på att gilla November, tänder ljus, myser framför brasan, dricker te och tänker att det är okej att börja julpyssla nu! 

 

Oktober har varit magisk, så härligt väder ocg hösten kunde väl knappast bli härligare. Jag har spenderat massor med tid med barnen och ponnysarna i skogen, ätit korv på en stubbe och letat kantareller, ätit långa frukostar och planerat roliga jobb. Bianca har börjat på förksolan och trivs så bra, det känns så himla skönt att hon trivs och att få hämta hem mitt lilla troll är bland de härligaste jag vet. Hon kan säga mamma, titta och hejdå. Orden ploppar ur munnen på henne och hon börjar bli en sån liten minitjej, en cool sådan!

I november har jag fullt med roliga jobb, stora som små, jag älskar mitt jobb och varenda projekt jag har framför mig just nu känns så roligt!

Så kanske blir inte November så dum ändå!

13
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Katarina

    Hej! Försöker hitta ngn info om var de underbara blommorna kommer ifrån. Såg inget svar på instagram-kommentarer. Ngt du vill dela med dig av? Har tyvärr inte kvar min instagram men går in o tittar hos dig, superfina bilder!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.