Printlerblogg7

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja ut favoriter hos Printler vill jag lova som har ett helt galet härligt utbud. Flera av mina favoritprint här hemma i huset kommer just från Printler faktiskt. Vi tog med oss våra favoritprint till slottet vi plåtade på här om veckan.

Hos Printler finns fotokonst från massvis med duktiga fotografer runt om och jag gillar verkligen mixen som finns. 

Min absoluta favorit är Dagg fotad av Angelica Rosengren. Jag älskar att den är mörk och de pudriga rosorna är bara så vackra. Jag har inte hittat en plats åt den ännu här hemma men snart så kommer den upp på väggen!

Vill ni läsa mer om våra favoriter bland Printlers fotokonst och en liten miniintervju med mig och Jasmina så klickar ni  här! 

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Anna

    Vilka härliga bilder ? och vart är din fina tröja ifrån?

  2. Mia Anderberg

    Så mycket fint. Och vad fina ni är tillsammans Anna och Jasmina! Kul att ni hittade tillbaka till varandra. Och jag har samma fråga som Anna ovan, vart kommer din fina tröja ifrån? kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.