Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Novembermyset och planer för växthuset

Novembermyset och planer för växthuset

 

Mörkret det senaste dagarna har nästan tagit knäcken på mig, det blir aldrig ens ljust och himlen har hängt över oss som ett grått täcke. Men nu verkar de vända och idag tittade tom solen fram och jisses så skönt det kändes att vara ute och andas och få lite sol i ansiktet. Här hemma har julen smugit sig in, några ljuvliga amaryllisar på köksbordet och en fin julstjärna vid dubbeldörrarna. Gillar verkligen den här lilla julstjärnan från Babyshop och tycker den känns så klassisk och fin och kommer hänga upp likadana lite varstans i huset.

Matchar amaryllisarna med ljusen också såklart! Favoritvasen från Cooee design passar perfekt till amaryllisarna tycker jag och får jag bestämma så kommer en sån här bukett stå på bordet ända fram till jul, fullkomligt älskar den rosa färgen på blommorna!

Kan en bukett blommor bli så mycket vackrare? 

Idag städade jag och mamma ur hela växthuset, något jag normalt alltid gör på hösten och växthuset brukar få stå och se trist ut hela vintern men i år tänker jag maxa med myset där inne för vi har ju faktiskt en vedspis där som vi kan elda i vilket betyder att vi kan äta middagar där ute i vinter, förstår ni myset? Jag tänker ställa ut TineK utemöblerna, hänga upp härliga ljusslingor och en julgran och piffa med massvis med kransar och granris. Blir alldeles pirrig när jag tänker på det! Sen ska vi bjuda våra vänner på middag där ute. Åh som jag längtar!

13

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Åh det ser magiskt ut. Måste få komma hem till dig snart. Ska bli superkul att se bilder från växthuset också. Bra idé med att använda det på vintern!

  2. Åhhh det låter alldeles fantastiskt! 😍👏🏻👏🏻👏🏻😘❤️

  3. Åh det låter underbart alltihop, amaryllisar, växthus, vedspis och mamma som hjälper till!❤️

  4. Jisses vilka bilder o stämningar du skapar! Så galet vackert och jag hade samma färg på mina amaryllisar förra året och ska jaga efter den färgen i år igen 🙂
    Vad heter stjärnan i fönstret i bakgrunden, ser alldeles ljuvlig ut och det står visst VILL HA på den 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

13
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

13
Läs mer »
Stäng meny