Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Måndagspyssel

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela dagarna. Gosat med kaniner, pysslat i stallet, planterat några tulpanlökar och ridit en sväng i skogen. I fredags åt jag räkor med mamma och Hollie medan Bianca sov, sen åkte jag och Hollie till ishallen för att hejja på Johan som spelade match. I lördags rullade vi sushi med våra vänner hemma hos Jasmina och Peder medan barnen hade käpphästrace runt benen på oss. Älskar helger som den här!

Hollie är hemma från förskolan med vad vi trodde var vattkoppor, men det har hon redan haft och de här prickarna är ett mysterium. Hon är pigg iallafall så vi myser i köket idag och gör kransar tillsammans.

Tycker det är så himla mysigt här hemma just nu när julen kryper sig på, julstjärnor som lyser upp och små kransar här och där och en sprakande brasa i vardagsrummet, jag fullkomligt älskar att skapa mys runt mig.

Nu ska vi ner en sväng på stan och sen vidare till färgaffären för att köpa lite färg. Här ska målas grönt i dagarna!!

Hoppas ni har en fin måndag!

7

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

7
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

7
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

7
Läs mer »
Stäng meny