Söndagstankar och mogna beslut

 

Det är så mycket ponnys i mitt huvud nu så ni anar inte, ni hästfolk kanske kan ana! Vi har köpt en Connemara, en vit 7 årig D-Ponny, som en dröm! Lucky Charm heter han och han känns som det bästa köpet någonsin. Men huuuur ska vi hinna med det då? Undrar alla, jo det ska jag förklara. Jag tänker att skaffar jag mig sånt som jag vill göra mer av så är det där min tid hamnar. Är ni med? Alltså mer tid med barnen och hästarna mindre tid till annat som inte känns prio just nu i livet. Älskar att jag har den möjligheten att styra över min tid, jobba precis när jag vill med det jag vill. Är oerhört tacksam för det.

Köksrenoveringen. Som jag grubblat, tanken var ju att det skulle sätta igång imorgon och ha det klart om 2 veckor. Men så satt jag där med febriga kids, pepparkaksdeg i kylen, och julstjärnor i fönstren och en sambo som var på jobb i Jordanien, insåg väl lite att det kanske inte alls behöver flyttas något kök just precis nu? Innan jul, mitt i kalla vintern och när Bianca kräver som mest tid. Så vi beslutade att skjuta upp det och istället njuta av att julen snart är här och fokusera på att få klart allt till ponnysarna inför vintern så Lucky kan få flytta hit innan jul. Köket kan vänta. Känner mig så vuxen i det beslutet, inte sant?

Nu är äntligen min lilla familj komplett, barnen sover och Johan och jag ska dricka te och prata ikapp. Vi hörs nästan aldrig när han reser iväg för jobb, gillar på nått vis att spara de samtalen tills vi ses. Hoppas ni alla får en fin söndag!

 

 

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Malin (konvaljen2)

    Åh så spännande med en ny ponny, tycker jag som gammal hästtjej! Tycker ert beslut är helt rätt, även om jag är såå nyfiken på hur ert nya kök kommer se ut så blev jag nu ännu mer nyfiken på att få se bilder på ert nyförvärv…=)

  2. Britt-Marie Ekbergh

    Jag tror ni gjort ett jättebra val, bara namnet, Lucky Charm! Fantastiska bilder för övrigt/Hälsning från Britt-Marie o alla svarta pärlor

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.