Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Söndagstankar och mogna beslut

Söndagstankar och mogna beslut

 

Det är så mycket ponnys i mitt huvud nu så ni anar inte, ni hästfolk kanske kan ana! Vi har köpt en Connemara, en vit 7 årig D-Ponny, som en dröm! Lucky Charm heter han och han känns som det bästa köpet någonsin. Men huuuur ska vi hinna med det då? Undrar alla, jo det ska jag förklara. Jag tänker att skaffar jag mig sånt som jag vill göra mer av så är det där min tid hamnar. Är ni med? Alltså mer tid med barnen och hästarna mindre tid till annat som inte känns prio just nu i livet. Älskar att jag har den möjligheten att styra över min tid, jobba precis när jag vill med det jag vill. Är oerhört tacksam för det.

Köksrenoveringen. Som jag grubblat, tanken var ju att det skulle sätta igång imorgon och ha det klart om 2 veckor. Men så satt jag där med febriga kids, pepparkaksdeg i kylen, och julstjärnor i fönstren och en sambo som var på jobb i Jordanien, insåg väl lite att det kanske inte alls behöver flyttas något kök just precis nu? Innan jul, mitt i kalla vintern och när Bianca kräver som mest tid. Så vi beslutade att skjuta upp det och istället njuta av att julen snart är här och fokusera på att få klart allt till ponnysarna inför vintern så Lucky kan få flytta hit innan jul. Köket kan vänta. Känner mig så vuxen i det beslutet, inte sant?

Nu är äntligen min lilla familj komplett, barnen sover och Johan och jag ska dricka te och prata ikapp. Vi hörs nästan aldrig när han reser iväg för jobb, gillar på nått vis att spara de samtalen tills vi ses. Hoppas ni alla får en fin söndag!

 

 

10

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Åh så spännande med en ny ponny, tycker jag som gammal hästtjej! Tycker ert beslut är helt rätt, även om jag är såå nyfiken på hur ert nya kök kommer se ut så blev jag nu ännu mer nyfiken på att få se bilder på ert nyförvärv…=)

  2. Jag tror ni gjort ett jättebra val, bara namnet, Lucky Charm! Fantastiska bilder för övrigt/Hälsning från Britt-Marie o alla svarta pärlor

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

10
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

10
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

10
Läs mer »
Stäng meny