alexphilblogg31

Smoothie i sängen

 

Smoothie i sängen är tillåtet när man har 40 graders feber och vattkoppor, den här lilla tjejen har haft minst sagt kämpiga dagar och mer eller mindre sovit sig igenom dagarna på mitt bröst. En himla dålig tajming på allt också såklart, när mamman har som mest jobb och pappan befinner sig i ett annat land. Det finns en mängd fördelar med att både jag och Johan är egna båda två men en av nackdelarna är denna, att vardagen ibland rasar när barnen blir sjuka, jobb inte kan styras om eller bokas av. Ibland saknar jag möjligheten att knappa in mitt och barnets personnr och anmäla VAB, logga ut helt och vara hemma. Men man fixar ju faktiskt det mesta ändå och jobben gick tack vare grymma kollegor fantastiskt med denna lilla tjej, det får ta liite längre tid ibland helt enkelt och så får man prioritera vad som är viktigast att bli klar med och boka av allt annat.

Bianca har haft oturen och fått vattkoppor i munnen också vilket gjort att hon vägrat äta annat än klämmisar och ersättning. Vi har alltid ett helt lager av Alex & phils smoothies i skafferiet och det känns så skönt att kunna ge henne det.  Den här smoothien med blå kork har blivit Biancas favorit och hon kan sluka 2 på direkten. Jag har ju skrivit massor om Alex & Phil tidigare så ni vet ju vid det här laget att det är helt ekologiska och krav märkta och innehåller BARA ren mat, bär, frukt, havre och annat som är bra för små magar. Kika in här för att se mer vad de har för härlig mat. Ni kan köpa dem via deras hemsida eller i er mataffär.

Nu är vattkopporna torra och vi verkar ha tagit oss förbi det värsta, Bianca är pigg och glad och familjen är på banan igen. Jag gasar på med ett stort spännande jobb nu denna och nästa vecka innan jag tar ledigt några veckor!

Tänk att det är första advent redan på söndag, så himla mysigt!!

15
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.