Sandberg_kubelkids3

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat på Lovelylife i lite mer en ett år och lärt känna en hel hög fina människor på köpet men nu är det dags att ta bloggen, känns förstås lite läskigt och lite pirrigt men också så himla spännande och roligt. Det fick bli min julklapp till mig själv i år!

Jag hoppas ni följer med mig dit, klicka här för att spana in min nya blogg!

Tack alla ni som följer, hejjar, peppar och skickar kärlek dagligen till mig!

 

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.